Футболистът на Черно море Мартин Костадинов ще излезе титуляр като десен

...
Футболистът на Черно море Мартин Костадинов ще излезе титуляр като десен
Коментари Харесай

Мартин Костадинов титуляр в националния

Футболистът на Черно море Мартин Костадинов ще излезе титуляр като десен бек за националния отбор на България до 21 години в мача срещу Словения от група 9 на европейските квалификации.

Двубоят е доста значим за младежите ни, които към момента имат теоритични шаносве да играят на финалите през 2019 година в Италия и Сан Марино, в случай че се преборят най-малко за втората позиция в крайното класиране и стигнат до бараж. Първата крачка в тази посока би трябвало да бъде направена през днешния ден, а за задачата те би трябвало да търсят наложителен триумф, с цел да съкратят изоставането си от този противник, написа Sportal.bg. 

Срещата със Словения на “Трейс Арена ” обаче се обрисува да бъде изклюително сложна. Съперникът сега се намира на 2-ото място във краткотрайното класиране в нашата група с 5 точки повече от нашия отбор. Гостите в Стара Загора се чака да излязат пределно мобилизирани да си тръгнат с трите точки, които значително ще им подсигуряват най-малко второто място в крайното класиране в групата.

Селекционерът Тони Здравков има дребни проблеми към състава и те са главно в средата на терена, където ще липсва контузеният Серкан Юсеин. Мястото му евентуално ще заеме намиращият се в добра форма състезател на ЕтърЧавдар Ивайлов, който ще си партнира с Антонио Георгиев и Наско Милев. В предни позиции наставникът евентуално ще  заложи на Антонио Вутов, Кирил Десподов и Божидар Краев. В отбрана пък се чака да действат Мартин Костадинов, Стефан Велков, Венцислав Керчев и Ангел Лясков. Колебония има за вратарския пост, където Здравков ще избира между Николай Кръстев и Даниел Наумов.

Европейски квалификации до 21 години, група 9:

БЪЛГАРИЯ - СЛОВЕНИЯ

Вероятни сформира: 

БЪЛГАРИЯ:  Кръстев, Костадинов, Велков, Керчев, Лясков, Георгиев, Ивайлов, Милев, Краев, Десподов, Вутов

СЛОВЕНИЯ:  Юрхар, Станкович, Липушчек, Чесек, Глиха, Фактич, Пишек, Жужек, Кухар, Крамарич, Ожболт

Стадион:  “Трейс Арена ”, Стара Загора
Съдия:  Ставрос Манталос (Гърция)
Начало:  18:30 часа
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР